This post is also available in: Nederlands

Now the festival season is over, it is time for the ultimate end battle. Like in other years, Festileaks ends the season with the Festival Acts Top 100: the list with the best festival acts of this summer. And the voting starts now!

The summer festivals are over, so we can start looking back. From Wednesday 12 until Friday 21 September you can vote for the best, and only the best, festival acts of 2018. Then, we will present your votes on 24 September in the Festival Acts Top 100 of 2018.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

To the voting page

Festival Acts Top 100

In the coming two weeks, we will look back at the amazing times we had this summer. We will think about the biggest revelations of the past season and let some prominent artists shine a light on their favourite festival act of 2018. But in the end, only you decide who will follow in the footsteps of Arcade Fire (2014), Muse (2015), De Staat (2016) and Radiohead (2017). So: stop with what you are doing, and vote for your favourite of 2018!