Pukkelpop announces fifty-three new acts, as well as the festival’s stage splits. Sleaford Mods, Walk Off The Earth, Jungle, and others will perform in Hasselt, Belgium from 15 to 18 August 2018.

Other additions include Noname, Unknown Mortal Orchestra and Superorganism.

They join Kendrick Lamar, Arcade Fire, N.E.R.D, and The War On Drugs on the bill. See the new names in the video below.

Sleaford Mods

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Sleaford Mods are an English post-punk duo from Nottingham. They have released nine albums, which mostly deal with politics, the working classes, unemployment and pop culture. Listen to their most famous song ‘Tied Up In Nottz’ above.

Pukkelpop 2018

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

The 33rd edition of Pukkelpop will be held from 15 to 18 August this summer. Around 200 artists will perform at the ten stages of the Belgian festival. The lineup will cover every possible genre, from hip hop and dance to indie rock and heavy metal. In recent years, headliners included superstars Rihanna, Eminem, Foo Fighters and Metallica.